Home » Okategoriserade » Odla din egen mat

Odla din egen mat

Det finns mycket som man kan ägna sin fritid åt. Vissa saker är mer konstruktiva än andra, men jag är inte här för att döma någon, vi har alla våra intressen som behöver tillgodoses för att vi ska bli lyckliga i slutändan. Men en sak som alla skulle tjäna på, och som du säkert kommer upptäcka är riktigt rolig bara du börjar med det, är egna odlingar. Det finns ett stort intresse i Sverige för att odla, om än bara i små mängder, men ser man exempelvis hur populärt det är med kolonilotter i Sverige så är det lätt att se att odlingen är verkligen inte någon bortglömd konst hos den vardagliga människan.

Kolonilotter är kanske framför allt till för dem som bor väldigt trång med liten trädgård, eller för de som bor i lägenheter. När du har en egen, hyfsat stor, tomt så är det lätt att anordna en odling i din egen trädgård. Som sagt så behöver det inte betyda att du har hela gräsmattan i anspråk. Det enda som kanske krävs är en liten den av tomten för att få riktigt mycket härliga grönsaker och frukter.

Vill man verkligen se till att möjligheterna finns på sin sida så ska man helt klart investera i ett växthus. Ett växthus ger dig nämligen lite fler valmöjligheter, eftersom olika grönsaker och frukter är beroende av ett visst klimat. Det behöver inte heller vara speciellt dyrt att ordna med ett växthus på tomten, många gånger går det att få tag på bra varianter begagnade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *