Home » Okategoriserade » Problemhyn har försvunnit!

Problemhyn har försvunnit!

Jag är inte den som tror på mirakelkurer, men jag måste säga att jag tror att jag har hittat en. Trots att jag inte kan kallas ungdom längre så har jag ofta haft problem med finnar och dålig hy, och jag tror att jag har testat det mesta vad gäller krämer och rengöringsmedel för ansiktet. Så döm av min förvåning när jag hittar en mirakelkur i tablettform som verkligen fungerar! Jag köpte nämligen B5 Pantotensyra från Svensk Hälsokost efter en rekommendation från en vän, och det ska bland annat vara bra för ämnesomsättningen i kroppens celler och för att minska trötthet, men också för hår, hud och naglar. Jag kan väl inte säga att jag har märkt så mycket skillnad vad gäller trötthet, men hyn har verkligen förändrats till det bättre!

Det känns helt fantastiskt att jag har hittat den här produkten. Synd bara att jag inte hittade den tidigare! Nu ska jag inte säga att det här är något som kommer att fungera för alla, och det är dumt av mig att kalla den för en mirakelkur, men det gör jag för att det har varit en mirakelkur för mig. Läser man kommentarerna av produkten så är det lite blandade resultat – det fungerar för många men inte för alla. Vissa märker ingen effekt alls, men så är det ju med allt. Det är individuellt, och man måste prova för att se. Men prova tycker jag definitivt att man kan göra ifall man har problem med finnar och dålig hy, för det verkar i alla fall som att det har hjälpt många och jag vet de facto att det har hjälpt både min vän och mig.

Men nog om mina (icke existerande) finnar nu, jag vill också passa på att tipsa er om sidan Svensk Hälsokost som jag handlade från. Det finns en massa bra där! Jag tittade runt lite innan jag beställde och man kan väl säga som så att det trillade ner en del andra produkter i kundkorgen också. De har verkligen ett stort utbud med produkter för allt från förkylning och sårvård till stress, sex och lust, viktminskning, träningsgrejer, kosttillskott, hudvård, smink och dessutom en hel meny med ekologiska produkter. Och priserna är bra också, låga från början och sedan en massa kampanjer och rabatter. Så den sidan kan jag verkligen rekommendera. Snabba leveranser, inga problem med beställningen och fri frakt (om man köper för mer än 100 kronor, och det gör man ju oftast).


Här är annars en bra video med massor av tips!

Jag hittade lite ekologiska rengöringsprodukter som jag efter en tids användning kan konstatera att är väldigt bra. Det finns både diskmedel (flytande och tabletter), allrengöring, badrumsrengöring, fönsterputs, fläckborttagning, sköljmedel, golvrengöring och annat. Det finns också en massa ekologiska teer, smoothiepulver, snacks och sådant så jag beställde hem lite sådant också när det ändå var så bra priser. En väldigt bra sida som sagt med bra produkter till bra priser, och det är verkligen en stor fördel att man kan hitta en så stor variation på samma sida så att man kan göra många inköp på samma gång och slippa beställa från olika sidor. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *