Home » Okategoriserade » TV-serier som jag gillar

TV-serier som jag gillar

Det finns få saker som är så mysiga som att krypa upp i soffan och bara ägna en hel helg åt att titta på tv-serier. I min ungdom handlade det om att man fick anpassa sig efter det som var på tv:n, men så är det definitivt inte längre. Tack vare att jag har Netflix, HBO Nordic och ViaPlay så tror jag aldrig att jag någonsin behöver kolla på de vanliga kanalerna igen. Jag kopplar bara in datorn till tv:n, så är det bara att köra. Här kommer tre serier som jag följer just nu.

Drop Dead Diva
Serien handlar om en tjej som är besatt av sitt yttre och drömmer om att bli modell. Men huvudrollsinnehavaren råkar ut för en olycka och hon vaknar sedan upp en helt ny kropp som ser helt annorlunda ut jämfört med hennes tidigare. I den kroppen är hon en duktig advokat och hon får nu chansen att lära sig allt om sin inre skönhet. Mycket rolig och bra serie!

Orange is the New Black
En jättepopulär serie på Netflix som löst baseras på verkliga händelser. Det handlar om en ung kvinna som blir fängslad på grund av innehav av droger och serien berättar sedan om hur hennes liv innanför väggarna ser ut, men alla märkliga livsöden och karaktärer hon träffar där inne.

Parks and Recreation
Det här kan vara en av de allra roligaste serier som jag har sett någonsin, och det beror helt enkelt på att serien startar med glimten i ögat och släpper den aldrig. Det är så charmigt, så glatt och så enkelt att förstå och man sitter bara och ler hela tiden. Finns på HBO Nordic för den som är intresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *