Home » Okategoriserade » Tvätta lättare!

Tvätta lättare!

Naturliga råvaror. En egen trädgård med nyttiga grönsaker (och, för all del, även en del blommor och sådant). Det finns inte mycket som är bättre i livet, eller hur? Nu är det ju vinter, så det blir betydligt mindre trädgårdsarbete, även om det finns en del att göra nu också. Men att hålla på och påta i trädgården (eller skotta snö…) medför ju också en del problem. Inga gigantiska sådana dock, men ändå en del småproblem. Det värsta är väl att det blir en himskans massa kläder som behöver tvättas, och det rätt så rejält. Trädgårdsarbete är inte precis ett arbete där man kan hålla sig ren… men det är som det ska vara. Om det då inte vore för allt tvättande som behöver göras.

Tvätta tvätta tvätta…
Inte har det varit bättre med den tvättmaskin jag har. Stor är den inte, så det känns som den fått gå för jämnan; flera gånger per dag till och med. Det är ju självklart inte bra av en massa olika anledningar. Jag gissar att det är bättre för miljön att tvätta en stor tvätt i stället för två små, genom att det går åt mindre vatten och energi, och jag försöker ju leva i alla fall någorlunda miljömedvetet. Med andra ord: bort med min lilla gamla tvättmaskin, dags att köpa någonting som klarar lite mer kläder. Modern teknologi tror jag också är bättre än gammal ur miljöhänseende i största allmänhet, så det är ju bra det med.
electrolux
Jag började med att leta tvättmaskiner Gränsbygden, och hittade en riktig bamse med energiklass ”A+++”. Med andra ord, energisnål som bara den. Kapacitet för 10 kilo kläder och tonvis med funktioner har den också. Okej, den kostar en del men uj, en riktigt imponerande tvättmaskin är det (från Electrolux). När jag läste om vad den kunde göra så bestämde jag mig typ direkt för att ”denna ska jag ha!” och beställde omedelbums. Den har inte kommit ännu, men jag har en stark känsla av att jag kommer att bli mer än nöjd med den.

Okelidokeli, det var allt för den här gången. Vi syns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *