Home » Okategoriserade » Välkommen till bloggen!

Välkommen till bloggen!

En stor, välkomnade och omhändertagande kram välkomnar jag er alla med! Ni har börjat läsa på en blogg som kommer att ta upp det mesta som har med det naturliga och hälsosamma att göra. Jag älskar det sättet att leva på och jag är så glad över att som det har gett mig under de år som jag har fokuserat på att laga mat baserat på närproducerade varor eller ekologiska alternativ. Dessutom har jag en alldeles egen butik på min egen tomt, där jag kan hämta produkterna gratis – en egen odling med andra ord. Det här kommer på många sätt och vis bli mitt försök till att introducera det här levnadssättet till flera, för en bättre miljö och mer hälsosamma kroppar.

Även om bloggen mestadels kommer att handla om ganska handfasta saker så baseras allt på en och samma grund – miljön. Miljön är det viktigaste vi har, och utan den som kommer vi att gå under som ras. Därför bör vi alla göra det vi kan för att ta tillvara på naturen, för i långa loppet är det också hälsosamt för oss själva. Vi blir friskare, gladare och piggare människor som tar hand om världen, istället för att skövla den. Mycket begärt kanske, men vi har alla vår egen roll att spela i det här viktiga arbetet.

Utöver det här viktiga ämnet kommer jag också att komma in på sådant som jag tycker är intressant i övrig, och det kan skilja sig ganska kraftigt beroende på humör och inspiration. Det ni ska veta är att bloggen med all säkerhet kommer ha något till nytta för er alla, så varmt välkomna hit än en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *